tisdag 12 april 2011

Orust

Helgen som var spenderades hos Familjen Börjesson i Henån på Orust. Som vanligt var det en riktigt trevlig tillställning. Fredagen bestod av god mat och dryck till långt in på småtimmarna ;) Lördagen njöt vi i solen på deras balkong, Helen & Marie brände faktiskt upp sig lite.


Hurtbullen Johnny tog en sväng på cykeln (6mil), enligt han själv "Inga konstigheter". På lördagskvällen blev det premiär grillning (för vår del, fam. B. hade redan grillat innan då våren är "lite" längre gången här än vad det är i Värmland, där snön fortfarande ligger kvar på vissa ställen).



Johnny hade specialbeställt "finöl" till denna helg = inga fel, ordning på den "pöjken" :) På söndag förmiddag rullade vi mot Kga igen, men var bara tvungen att stanna å föreviga "Westcoast" för det är så fint.


Tack Johnny, Marie, Fredrik & Ann-Sofie för en riktigt trevlig helg hos er! Nästa gång vi ses kanske blir i vår sommarstuga.

1 kommentar:

  1. Men hallå!! Vi brände oss ju inte! vi fick bara lite fin färg på kinderna! Du är bara avundsjuk att vi kunde ligga i solen o njuta när du själv satt och var vääääldigt trasig....
    Tack själva för en underbar helg!

    SvaraRadera