måndag 2 maj 2011

Helgen V.17

Hej!
Ytterligare en vecka har gått och därmed en helg, snabbt gick det som vanligt ;) I fredags efter jobbet åkte vi ner till stugan för att vara kvar tills på lördag eftermiddag. Men när vi kommit ner och precis knäpp en pilsner i solen så ringer Jocke å frågar om vi kunde komma å lägga tak hos han imorgon förmiddag. Så fick det bli, kl. 10:00 på lördagen styrde vi mot Kga. Takläggningen gick bra, Jocke hade hyrt ett transportband vilket förenklade det hela avsevärt. Helen och Nenne skött markarbetet å skickade upp pannor, medans Jocke, Patrik & jag stod på taket och tog emot. När allt var uppe bröt vi för lunch och åkte hem till Nenne där Hilja hade lagat mat = rikgit gott! Sen åkte vi tillbaks å lade hela taket. När jag och Nenne åkte hem så var det "bara" finliret kvar som Jocke och Patrik för göra klart.


Många högar med pannor blir det, å det var inte "en" gång som man fick flytta på dem då de skulle läggas.


















Det blev riktigt bra slutresultat.


















På söndagen tog vi en sväng på hojen och styrde ner till Svartå för att besöka Jorkas (Svartå Motor Café) som hade premiär helg. Det var massor med besökare och utställare och som vanligt när man är på Jorkas blir det en kaffe och en köttbullemacka.



















En hel del bilar var där och ställde ut, bl.a. denna fina Ferrari.


















Kl. 12:00 gick starten i årets moppe race. Vi placerade oss vid ett "gyttjehål" och såg många köra fast, tyvärr körde ingen omkull ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar