onsdag 25 mars 2009

Snorklingstripp till Koh Tao

Hej dar hemma igen! Igar va jag, Helen, Jocke, Malin & Rebecca pa en snorklingstripp till Koh Tao och Koh Nang Yuan (http://www.nangyuan.com/) grymt bra snorkling. Vi blev hamtade kl. 07:20 dar vi bor for att aka dit baten avgar. Dar vantade incheckning samt kaffe och bulle (frukost). Sen bar det ivag med catamaran till oarna. Val framme fick vi byta till en mindre bat som vi skulle snorkla ifran. Vi akta ca. 20 min till en liten ensam "lagun" dar vi snorklade med massor av fiskar och koraller. Det var med en fotagraf som tog lite bilder som man senare kunde kopa om man ville, (vilket vi gjorde). Vi fick snorkla och bada ca 1,5h och sedan bar det ivag till nasta stalle dar det vantade en stor och god lunch buffe'. Sen tok vi en vandringstur upp till en utkiksplats = grymt nice, men en jobbet tur ratt upp pa ett litet berg men tratrappor och massor av betongtrappsteg........ Val nere igen sa snorklade vi lite till innan det va dags att aka hem. Senare pa kvallen akte vi in till Chaweng for att prova de klader som vi bestallt hos skraddaren. Det brev "tok" regn och stromavbrott i nastan hela Chaweng i ca 3h. Sa vi passade pa att ata lite. Nar strommen kom tillbaks gick vi till skraddaren, alla ar mycket nojda med denna skraddare. Sen akte vi tillbaks till Mae Nam dar vi bor. Var familj gick ner till stranden for att sumera dagen samt ta en ol pa en strandbar. Dar va det "eldjongleringsuppvisade" skit tufft. Nu ska vi nere till vart stalle dar vi bor och ata fisk och skaldjur som hon (Lolita) har fiskat at oss. Ha det sa bra dar hemma for det har vi det har :)

7 kommentarer:

  1. Gött gött gött gött gött gött gött

    SvaraRadera
  2. Ja men det är bra i Sverige nu oxå. Minus 11 grader och is & snö....inga fel !!hehe

    SvaraRadera
  3. Och sol sol sol sol varje dag man sitter på JOBBET!!!

    SvaraRadera
  4. Kenny vad sägs om detta? http://www.adventuredays.se/default.asp?lang=sv

    Slår ju Thailand med hästlängder :)

    SvaraRadera
  5. låter som att ni inte lider....
    jag är sååååå nyfiken...hur går det med rebeccas badning? sitter hon på stranden hela tiden eller vågar hon bada?
    kram o hälsa alla

    SvaraRadera
  6. Här hemma har det tok snöat hela dagen, riktigt skit väder! Önskar att man varit i Thailand istället...

    Kramar!

    SvaraRadera
  7. Det verkar som ni trivs trots strömavbrotten och regnskurarna. Och så fick Kenny sin välförtjänta motion när han fick gå upp till utsikten.
    Här får man i sig att det är nyttigare med solbadandet än att hålla sig inomhus. Får man för lite sol så får man D-vitanminsbrist, vilket kan leda till prostatacancer. Så grabbar, sola!
    Vi fick ca 5 cm nysnö inatt och det är förbannat ont om sol!

    Hälsningar från
    H&H&M&M

    SvaraRadera