tisdag 14 augusti 2012

Helgen V.32

Japp det blev stugan i helgen, en toppen helg med strålande solsken (som vanligt i Kilsviken). I fredagskväll när vi kom ner så blev det en god öl efter husväggen i solen, riktigt skönt. Lite senare grillande vi riktigt fint kött (oxfilé) som blev riktigt gott.
Lördagen inleddes med en promenad, som resulterade i lite kantareller. Senare under dagen grejade vi i trädgården med att ta bort en hallonhäck och flytta på lite rabarber samt plantera lite nya växter som Helen fått av en arbetskompis. Jag snickrade även lite och småfixade med diverse saker. På kvällen grillade vi igen, denna gång vitlöksmarinerad kyckling = smaskens. Det var en varm kväll så vi satt ute och spelade kort och lyssnade på musik, riktigt trevligt.
Söndagen inleddes på samma sätt om lördagen, med en promenad som även den resulterade i lite kantareller J På söndagens ”att göra lista” = flytta syrenhäck. Det blev ett ”hästjobb” å jag var tok svett och skitig från topp till tå, men det blev bra.
Helgen som kommer blir det också stugan, hoppas på att kanske hinna med å fiska lite. Nu väntar en arbetsvecka och träning på kvällarna. Känns riktigt sköt att ha kommit igång med träningen, bara hoppas man håller sig frisk. Ha De Bäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar