måndag 26 september 2011

Helgen V.38

Ännu en toppen helg har passerat. Den här har varit fullbokad som vanligt ;) I fredags kom Malin och Joel, vi käkade pizza och hade trevligt. Joel och jag passade även på att avnjuta en varsin "garre"! På lördagens schema stod Dop i Västerås (Tidö) hemma hos familjen Hammarbäck. Vädret var på vår sida vilket var tur då dopet hölls utomhus på deras brygga precis om när Einar döptes för några år sedan. Den pensionerade prästen som även döpte Einar hade även denna gång fått förtroendet då nu Olle stod på tur. Olle skötte sig exemplariskt och allt var mycket fint. Som vanligt hade jag med kameran och tog några bilder.
Här döps Olle.
Hela familjen Hammarbäck poserar framför kameran.
På kvällen gick grabbarna ner till den vedeldade bastun och njöt i fulla drag. Andreas bjöd på en riktigt god whisky, The BenRiach "Curiositas". Den saknas än så länge i vårt sortiment hemma, men med tanke på hur god den var så känns det som om den snart kommer få flytta in :)
När vi på söndagen lämnad Västerås för denna gång styrde vi ner mot Kilsviken för att titta till stugan samt ta en sväng i svampskogarna. Det finns så mycket "trattisar" i skogen så vi fick tillslut "blunda" och inse att vi inte kunde ta med mer... När vi på eftermiddagen kom hem så satt vi i ca 3h och rensade all svamp som vi sedan förvällde och frös in.
Stor tack till Andreas och Marie en för riktigt trevlig helg hos er!

1 kommentar:

  1. Tack snälla för fin doppresent och trevligt sällskap. Hoppas vi får till det snart igen, för några fler dop blir det iallfall inte, nu är det färdigproducerat ; ) Hälsa vackra frugan! Kram från oss alla fyra

    SvaraRadera